Företaget Hellners Elektriska

Hellners Elektriska AB jobbar med nyinstallation, service och reparation inom industri, kontor, fastigheter och privatbostäder.

Nyinstallation

Vi utför nyinstallation av starkströmsanläggningar och elinstallationer i ditt hem, och följer alla de föreskrifter som sätts upp av Elsäkerhetsverket, för din trygghet och säker drift.

Reparation

När anläggningen inte fungerar som den borde, kan vi på Hellners Elektriska rycka ut och reparera det som behövs inom industri, kontor, fastigheter och privatbostäder.

Referenser

Några av kunderna vi arbetar för är KSA Bygg, Bjurqvist Bygg, Bygg & Konsult i Väst AB, Skandia Fastigheter, Carlbergs Entreprenad ABAndréasson Jurist & Byggkonsult och Texla AB samt en stor mängd privatpersoner.

Service

För att garantera säker drift utan uppehåll, så krävs service av er anläggning. Något som vi på Hellners Elektriska har lång erfarenhet av.

Privatpersoner & företag

Vi har vårt kontor och lager på Mellbyvägen 33, Partille. Vi riktar oss till företag och privatpersoner i första hand i Göteborg med omnejd men även västra Sverige.

Anno 1958

Företaget grundades 1958 av ing. O. Hellner som drev företaget fram till 1971 då det ombildades från enskilt firma till aktiebolag med Pelle som en delägare. Vid årsskiftet 1987/1988 löste Pelle, Kerstin och Mikael ut O. Hellner. Pelle har jobbat i företaget sen 1966, Kerstin har skött kontoret sen 1971. Mikael började på allvar 1981 och Thomas började 1989.
Edvin började som lärling efter skolan 2010 och jobbar idag som elektriker. Under 2017 blev den största förändringen att Mikael tog över hela företaget och Pelle och Kerstin gick i pension helt efter att i några år trappat ner.

Behöver du elektriker?

Vi arbetar i Göteborg och västra Sverige.